Lees gratis het whitepaper: Ontdek de Digitale Werkomgeving

Informatie en processen overal toegankelijk

Mobiliteit en flexibiliteit staan centraal bij de Digitale Werkomgeving. Een groot aantal werknemers wil (en gaat) zijn werk uitvoeren in een dynamische omgeving. Het maakt daarbij niet uit of zij thuis, op kantoor of in de trein of zelfs tijdens een zakenreis werken. Zij bepalen zelf welk apparaat zij gebruiken en hoe en waar zij hun werk doen. Dit moet onafhankelijk van tijd en locatie mogelijk zijn en zij moeten toegang hebben tot alle (bedrijfs) data die zij nodig hebben. Binnen de Digitale Werkomgeving kan dit.

Thuiswerken en het principe van BYOD (Bring Your Own Device) zijn al manieren waarbij de Digitale Werkomgeving uitkomst biedt. Maar de Digitale Werkomgeving gaat verder. Het dagelijkse werk wordt ondersteunt en flexibeler gemaakt. Net als een technologische basis, is een holistische kijk op de werkomgeving belangrijk. De werknemer bepaalt waar en wanneer hij werkt. Het resultaat telt, niet de fysieke aanwezigheid van de werknemer. Met de Digitale Werkomgeving neemt de tevredenheid en motivatie van de werknemers toe: iedereen werkt waar hij of zij zich thuisvoelt en is daardoor productiever.

Voor uw organisatie betekent dit hogere efficiëntie en een voorsprong bij het werven van getalenteerde werknemers.

Alle functionaliteiten en mogelijkheden in één overzicht? Download de productbrochure.

Dashboard Digitale Werkomgeving digitale werkomgeving De Digitale Werkomgeving - Producttour 2

Meer efficiëntie voor iedere medewerker

Gepersonaliseerde workflows op één plek

De duidelijke structuur van de Digitale Werkomgeving versnelt het werk. Langdurig zoeken naar benodigde documenten en files behoort tot het verleden. Werkprocessen kunnen makkelijker worden uitgevoerd en tot op zekere hoogte worden geautomatiseerd.

Zakelijke processen worden uitgevoerd volgens duidelijk gedefinieerde workflows. Daardoor kunnen werknemers taken uitvoeren vanuit hun eigen dashboard. Dit betekent dat goedkeuringsprocessen en reserveringen met een paar muisklikken en zonder papier snel kunnen worden bevestigd. Belangrijke taken kunnen dankzij in te stellen automatische herinneringen niet meer worden vergeten. Vooral op het gebied van procesoptimalisatie levert de Digitale Werkomgeving veel meer dan het klassieke intranet.

In de Digitale Werkomgeving worden processen binnen het hele bedrijf volgens een gestandaardiseerde manier snel en foutloos uitgevoerd. Vooral met vaak terugkerende taken kan zo veel tijd en daardoor geld worden bespaard.

Lees gratis het whitepaper: Digitale Werkomgeving in 7 stappen

Speel met het platform

Creëer eenvoudig zelf apps en functies

De Digitale Werkomgeving kan worden uitgebreid en aangepast zoals je zelf wilt. Dit betekent dat elk bedrijf zelf kan bepalen welke functies nodig zijn en deze vervolgens op een manier inrichten die passend zijn voor het dagelijkse werk. Kant-en-klare plug-ins of individueel zélf ontworpen applicaties bieden precies de bijbehorende noodzakelijke functies. Dat maakt ons platform moduleerbaar en licht. En dat is een groot voordeel ten opzichte van veel bestaande software.

De mogelijkheden strekken zich uit van eenvoudige verwerking van verlofverzoeken en reiskosten tot en met projectmanagement. De applicaties zijn verbonden met de sociale componenten van het platform. Op deze manier kan er direct worden gereageerd op taken en kunnen medewerkers feedback geven op bijvoorbeeld ideeën en berichten.

Door het gebruik van applicaties in de Digitale Werkomgeving wordt een gepersonaliseerde en individueel aanpasbare omgeving gecreëerd. Elke werknemer heeft de beschikking over zijn eigen dashboard waar hij snel en makkelijk zijn weg weet te vinden. Werknemers hebben alleen lees- en schrijfrechten voor de applicaties en documenten die horen bij hun rol. Het gevolg is dat een werknemer alleen de voor hem of haar relevante informatie tot zich krijgt. Dit verhoogt de veiligheid, het gebruiksgemak en de productiviteit binnen een kort tijdsbestek.

Ontdek de bestaande apps in de Intrexx Appstore

De Digitale Werkomgeving in het kort

Flexibel & dynamisch

Moduleerbaar dankzij plug-and-play inrichting.

Ieder apparaat

Het platform is volledig responsive en daarmee voor elk schermformaat geschikt.

Benut bestaande systemen

Integreer uw huidige systemen naadloos met het platform.

Geen gokje

Meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers gingen u voor.

Binnen no-time operationeel

Geen lange ontwikkeltijd, gelijk starten met implementeren.

Voordelig

Dankzij de flexibiliteit en het moduleerbare karakter bespaart u een hoop geld.

Stop met eenrichtingsverkeer

Kies voor een interactief sociaal platform

De stortvloed aan dagelijkse e-mails wordt door veel werknemers gezien als het grootste probleem bij interne communicatie. De Digitale Werkomgeving maakt de interne communicatie aanzienlijk eenvoudiger. Het platform gebruikt social media net zoals je het privé gebruikt. De samenwerking van werknemers die werken in teams, projecten en groepen in een virtuele omgeving is waar het hierbij om draait. Hier kunnen zij documenten en kennis delen en samen oplossingen bedenken. Dit allemaal afdeling- en locatie-overstijgend.

Sociale samenwerking zorgt voor gestructureerde en duidelijk georganiseerde communicatie, afhankelijk van het strategische doel, tussen werknemers (als een sociaal intranet) of zelfs tussen partners en klanten (dus als een sociaal extranet). Werknemers kunnen bijvoorbeeld vragen stellen die vervolgens door de betreffende experts binnen het bedrijf worden beantwoord. Op deze manier wordt een standaard newsfeed omgevormd tot levend kennismanagement. Ook kunnen documenten worden gedeeld met geautoriseerde collega’s waardoor ze makkelijker te vinden zijn en de toegankelijkheid toenoemt.

Echter, dit aspect van de Digitale Werkomgeving heeft niet alleen betrekking op een technische omgeving bij samenwerking. Door het gebruik van de software is een verandering in de zakelijke cultuur niet alleen noodzakelijk maar wordt dit ook gefaciliteerd en aangemoedigd. De organisaties van de toekomst stellen zich hiermee niet alleen sociaal op, het stimuleert het opzetten van kennis- en samenwerkingsnetwerken die de basis vormen van vooruitgang en innovatie.

 Alle (bestaande) systemen op één plaats

Ontsluiting van informatie uit bijna alle systemen.

Met de Digitale Werkomgeving heeft u een open platform die data ontsluit van al uw (bestaande) systemen.

Breng alle informatie en processen vanuit uw ERP, CRM, BI, DMS, samenwerkingstools of CMS samen op één plek: de Digitale Werkomgeving.

GRATIS WEBINAR

De Digitale Werkomgeving in 7 stappen

Via het 7-stapsmodel geeft Bastiaan Brefeld u in een gratis webinar handvatten voor het creëren van de Digitale Werkomgeving voor uw organisatie.
AANMELDEN