Whitepaper: Ontdek de Digitale Werkomgeving

whitepaper: ontdek de digitale werkomgeving Whitepaper: Ontdek de Digitale Werkomgeving whitepaper print

Leer alles over de werkomgeving van morgen

Een nieuwe generatie betreedt de arbeidsmarkt: jong, goed opgeleid en met hoge eisen aan hun werkomgeving. De zogenaamde “Generatie Z” wil grotere vrijheid wat betreft het hoe, waar en wanneer ze werken. Deze jonge talenten zijn ongelooflijk vertrouwd met apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ze zijn er mee opgegroeid. En niet alleen maar om te communiceren met familie en vrienden (ook tijdens werktijd), maar juist ook om hun werk te doen: sneller, beter en innovatiever.

De wedloop voor al dit talent is begonnen en organisaties die dit nieuwe talent aan zich willen binden kunnen niet om een aantal trends heen.

Deze whitepaper bespreekt deze trends en ontwikkelingen en de oplossing om te voorzien in alle productiviteitstools die Generatie Z nodig heeft om nog productiever samen te kunnen werken met anderen: de Digitale Werkomgeving. Ook aan bod komt een vijf stappenplan voor het succesvol implementeren en introduceren van de Digitale Werkomgeving, en ook hoe u dat succes kunt meten.

Alleen de juiste strategische aanpak verhoogt de productiviteit, bevordert de betrokkenheid van de medewerkers en maakt bedrijven aantrekkelijker voor de nieuwe generatie vol talent.

GRATIS WEBINAR

De Digitale Werkomgeving in 7 stappen

Via het 7-stapsmodel geeft Bastiaan Brefeld u in een gratis webinar handvatten voor het creëren van de Digitale Werkomgeving voor uw organisatie.
AANMELDEN